Egy adag hajjal hűvösebb…

Szédületesen meleg van és bármit teszel csurog rajtad a víz? Ettől persze begöndörödik a kiegyenesített és kiegyenesedik a begöndörödött hajad,tudjuk… Ne is küzdj idén a lófarokkal, csavard inkább kontyba a hajad egy mozdulattal, nagyobb divat és egyszerűbb is, sőt, minél szabálytalanabb annál jobb!

  • Paradicsomkonty: Indíts lófarokból, majd a hajógumi utolsó áthúzásakor hagyd visszahajlani a hajad, ezután húzd szét egy kicsit legyezőszerűen.
  • Balerina konty: Indíts lófarokból, majd csavard össze az egész hajat, végül tekerd csigába, a végeit tűzd meg hullámcsattal vagy hajtűvel. Minél helyesebben bújnak ki itt-ott tincsek, annál vagányabb!
  • Fánkos konty: Nagy divat a hajfánk, több tízezer videót találhatsz a neten, a lényeg, hogy egy kiszuperált tiszta zoknira vagy egy – kifejezetten erre a célra kapható- szivacsos fánkra kell feltekerni a hajat úgy, hogy teljesen befedje. A frizura könnyen elkészíthető, sőt még a fánk méretét is variálhatod.
  • Fonott konty: Indíts megint lófarokból, fond be a lófarkat és ezt tekerd körbe a lófarok töve körül. A végeket tűzd meg csattal úgy, hogy minél jobban elbújtatod őket. Ha nagy kontyot szeretnél, fonás előtt tupírozd be a három tincset.
  • Csak úgy konty: Fogj egy hajtűt vagy a lófarokba fogott hajadat és össze-vissza tekerd saját maga körül, míg egy madárfészket nem kapsz. Ekkor vékony hajgumival fogasd körbe és kész is!

Persze konty is csak szép hajból készülhet. Vigyázz a koronádra nyáron, óvd a nap káros sugaraitól és tápláld a fejbőrtől a hajvégekig. A mi kedvencünk a Long 4 Lashes termékcsaládja.