TERÜLETI KÉPVISELŐ

TERÜLETI KÉPVISELŐ

Évek óta piacon levő, sikeres, dinamikusan fejlődő szépségipari cég keresi új értékesítő munkatársait!

TERÜLETI KÉPVISELŐT KERESÜNK!

Ha sales-es vagy, de nem akarsz stresszes multis környezetben dolgozni, akkor olvass tovább! A Beauty Partner csapatában teljes munkaidős területi képviselőként lehetőséged lesz szépségipari témákba merülni, hiszen kozmetikai forgalmazó és kereskedő cégként kozmetikusoknak értékesítünk. Kulcsfigura leszel, aki látogatja a területén lévő meglévő partnereket és új szalonokat is keres, folyamatosan aktualizálja az adatbázisunkat, figyel az egyéni igényekre, megtanulja a legfontosabb tudnivalókat a professzionális és lakossági termékekről, ajánl és értékesít, rendeléseket szállít ki partnereinek, tréningeket szervez, kapcsolatot tart partnereinkkel személyesen és telefonon is. Vállalkozóként szerződéses viszonyban leszünk, saját gépkocsival (magabiztos vezetési gyakorlattal) fogsz dolgozni, munkádhoz használható céges mobiltelefont biztosítunk. Figyelem! Kozmetikus végzettség is előnyt jelent!

Fontos, hogy jól érezd magad, legyél jófej, határozott, megbízható, kitűnően kommunikálj, pörgős és proaktív legyél és tudd használni az excelt (is).

Munkádat jutalékos rendszerben honoráljuk, melyet az első 3 hónapban megtámogatunk.

Ha érdekel az állás, önéletrajzoddal és motivációs leveleddel jelentkezz ezen az e-mail címen: hello@beautypartner.hu, és amennyiben hasonló a hozzáállásod mint a miénk, jelentkezünk! Kérünk, hogy ne küldj üres e-mailt melléklettel, mert ezzel nem fogsz meggyőzni minket, hogy Te vagy a mi emberünk.

Beauty Partner Kft.1112 Budapest, Olt utca 37.Tel.: +36 1 338 10 47www.beautypartner.hu

Elvárások
Minimum középfokú végzettségKiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képességÉrtékesítési szemlélet, hozzáállásEredmény- és ügyfél-orientáltságTudatos és tervezett önálló munkaszervezés, munkavégzésSzámlaképesség működő vállalkozásbanFelhasználói szintű számítógépes ismeret (Word, Excel, PowerPoint, e-mail)Saját számítógép és gépjármű, “B” kategóriás jogosítványÉrtékesítési tapasztalat
Előnyt jelent
Kozmetikus végzettségÉrtékesítési tapasztalat, hasonló területen
Amit kínálunk
Teljes körű szakmai felkészítésMeglévő ügyfelek átadásaAz értékesítési tevékenység elméleti és gyakorlati támogatásaMobiltelefon céges használatraElső három hónapban támogatási rendszerHosszú távon jól működő vállalkozás és versenyképes kereset
Egyéb információk
Intenzív betanulásSzerződéses vállalkozói munkaviszonyBarátságos, jól szervezett, összetartó csapat
Jelentkezés módja

Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a fenti elvárásoknak és szívesen részt venne egy dinamikus csapat hosszú távú terveinek megvalósításában, kérjük fényképes önéletrajzával és motivációs levelével jelentkezzen az info@beautypartner.hu e-mail címen! (Az e-mail tárgya: területi képviselő jelentkezés)

Központ:1112 Budapest, Olt utca 37. 

Email-cím:info@beautypartner.hu

Telefonszám:06 1 338 10 47