Interjú Szabó Orsolyával a Hotel Nautis**** SPA részlegvezetőjével

Gyönyörű maga a hotel épülete is, a SPA pedig maga a nyugalom szigete. Mi volt a fő szempont a berendezéskor?

Letisztult és finom formákat és színeket használtak a tervezők, a váltakozó színű és hangulatú fények pedig a relaxációt és a pihentető kezeléseket hivatottak még kellemesebbé tenni. Kezelő helyiségeink korszerűek és kifejezetten kényeztető terápiás célnak megfelelően készültek.

Milyen kezeléseket alkalmaznak?

Teljes testmasszázs, aromaterápiás fürdők, sópeelingek, shea vajas thermo rituálék, aromás-olajos masszázsok, talp-, láb- és fejmasszázsok, valamint thermo spa masszázs is várja a vendégeket. Kozmetikánk kínálatában pedig a hagyományos tisztító kezelésektől a mikrodermabrázión át a ránctalanító és lifting terápiákig minden megtalálható.

Milyen termékekkel dolgoznak és miért?

Nagy felelősség a sokakon használt termékek gondos kiválasztása, így mi sem bíztuk ezt a véletlenre. Számos teszt és hosszas keresés után találtuk meg azokat a – természetes hatóanyagokon alapuló – termékcsaládokat, melyekkel a mai napig tökéletesen elégedettek vagyunk. Testkezeléseinkhez például csak az Organique márka különlegességeit használjuk, mert egytől egyig kifogástalannak bizonyultak. Shea vajak, peelingek, szérumok, testpakolások, befejező krémek, fürdősók széles hatás- és aromaválasztéka áll vendégeink rendelkezésére.

Elégedettek a vendégeik ezekkel a termékekkel?

Teljes mértékben. A legkedveltebb kezelésük az, amelyet én is leginkább szeretek. Ez a kecsketejes, licsis terméksorral végzett masszázsterápia, melyet teljes testen alkalmazunk. A bőr teljes és gyors regenerációját elősegítő kezelés az érett vagy erősen napbarnított bőrt is puhává és rugalmassá teszi.

Akkor tehát megdőlni látszik az alapigazság, miszerint csak olajjal jó masszírozni?

Pontosan. A shea vaj egy igazán erőteljes bőrtápláló tulajdonságú csodaszer, natúr verziójában még ekcémások, allergiások, atópiás dermatitisszel küzdők is használhatják. Felszívódása is jobb, nem hagy „zsíros érzetet” maga után, sok olajjal ellentétben. Aki nem hiszi, járjon utána!

Köszönöm a lehetőséget.

Én is köszönöm, hogy elmondhattam, miért szeretek itt dolgozni. Büszke vagyok a Nautisra és a magas minőségre, amit a SPA részleg is képvisel.