ELEKTROKOZMETIKÁVAL AZ ÜDE TEKINTETÉRT

Az üde tekintet akár a legértékesebb szépségtitkunk is lehet, azonban a szem alatti finom bőr az egyike azon területeknek, ahol az öregedés, valamint a stressz és a fáradtság jelei elsőként mutatkoznak meg.

Elektrokozmetikai készülékeket is célszerű alkalmaznunk a professzionális kezelésekben,

amelyek segítségével még hatékonyabban megfiatalítjuk és újból ragyogóvá varázsolhatjuk a szemkörnyéket. Elérhetőek a kozmetikai piacon olyan gépi eljárások, melyek a szemkörnyéken is biztonságosan használhatóak, és mélyebb hatóanyag felszívódást érnek el.

UltrahangA mindennapokban a professzionális kezelésekben használt ultrahang készülékekhez általában csatlakoztatható kisebb méretű szemkörnyéki kezelőfej, amely megkönnyíti a finom, gyengéd mozdulatokkal történő kezelést. Az ultrahang révén létrehozott hanghullámok behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, és a mikromasszázs során keletkezett mikrorezgések javítják a bevitt hatóanyagok hasznosulását, felpezsdítik a vérkeringést. Ezáltal javul a bőr sejtjeinek az oxigén- és tápanyag ellátottsága. A gépi és a hatóanyagos kezelés együttes hatásának köszönhetően kisimulnak a szemkörnyéki ráncok, halványodnak a sötét karikák és javul a szem alatti duzzanatok mértéke. Ultrahanggal mind vízben oldódó, mind pedig zsírban oldódó hatóanyagokat képesek vagyunk a bőrbe juttatni.

Galvánáram/IontoforézisSegítségével az elektrolit tulajdonságú, vízben oldódó ampullák és gélek juttathatóak a bőrbe. A megfelelően beállított elektromos pólusok között, az elektromos energia hatására ionvándorlás indul meg, ezzel egyidőben érvényesül a galvánáram egyéb pozitív hatása is.

Cryotherapy – thermotherapy

Hideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló technológiát alkalmazó készülék segít megszabadulni a szem alatti táskáktól, duzzanatoktól, felfrissíti és megfiatalítja a szemkörnyék bőrét. Cryotherapy (gyengéd hűtést) és thermotherapy (gyengéd melegítést) alkalmazó technológiát jelent. A melegítés elősegíti a hatóanyagok felszívódását, javítja a tápanyagok bőrbe juttatását és a bőr oxigénnel való ellátottságát. A hűtés nyugtatja a bőrt, elősegítve a szérum aktív összetevőinek az elraktározását a kezelés befejezését követően is.

Soft Lézer készülékek


chanti gép 1.

Innovatív PDT MASTER MAGNETO-LED LASER/ PHOTO- DYNAMIQ BIOSTIMULÁLÁS elven működő készülékek a Chanterelle márkától, a non-invazív dermo- esztétikai kezelésekhez. Ez az egyetlen olyan innovatív készülék a professzionális dermo-esztétikai piacon, amely egy programon belül egyesíti a lézer, a LED és a mágneses mező technológiát.

A kis energiájú R dióda Lézer és LED fény serkenti az anyagcsere folyamatokat, melynek hatására a bőr sejtjei regenerálódnak. Mivel a pulzáló mágneses mező szabályozza az extracelluláris mátrixban zajló kémiai és fizikai folyamatokat, regenerálja a bőrt és a tekintet visszanyeri a fiatalosságát. A Chantarelle szemkörnyéki kezelésben a hatékonyság érdekében a lézert célszerű együtt alkalmazni a Black Essential szemkörnyékápoló szérummal.

Azonnali és látványos hatás garantált:

• a ráncok kisimulnak • halványítja és csökkenti a hiperpigmentációt• növeli a bőr nedvességtartalmát • csökkennek a hajszálér problémák• enyhíti a rosacea tüneteit• seborrhea tünetetit csökkenti• csökkenti a cellulit tüneteit

MEGNÉZEM A PROFESSZIONÁLIS WEBÁRUHÁZBAN >>

A férfiak bőrének a rostszerkezete is eltér a hölgyekétől, kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, ezért bőrük feszesebb, később jelennek meg a ráncok.  A férfi nemi hormonoknak köszönhetően fokozottabb a faggyútermelés és a faggyú összetétele is különböző, bőrük rendszeres és alapos tisztítást igényel.

Szemkörnyékápolók

(1) Chantarelle Black Essential – EYE PRO szérum 30 ml Kifejezetten a szem alatti érzékeny bőr ápolására: serkenti a vérkeringést, halványítja a szem alatti sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat, ugyanakkor helyreállítja és hidratálja a ráncokat és csökkenti a szemkörnyéki szarkalábakat. Bőrmegújító és ránckisimító hatású, csökkenti a fáradtság jeleit.

(2) Bielenda Professional Eye Lift Feszesítő hatású peptid szérum szemkörnyékre 30 mlHatóanyagai csökkentik az izomösszehúzódásokat, stimulálja a kollagén és az elasztin szintézisét, regenerálja, kisimítja, feszesíti a bőrt, feltölti a mimikai ráncokat.

(3) Yellow Rose Cellular Eye contour szemkörnyéki krém 50 mlCsökkenti a szemkörnyék ráncait, feszesíti a bőrt, stimulálja a mikrokeringést, ezáltal csökkennek a szem alatti sötét karikák, duzzanatok.

(4) Yellow Rose Cellular Eye contour szemkörnyéki krém 15 ml(5) Yellow Rose Cellular Eye contour szemkörnyéki gélpakolás 50 mlHelyreállítja a bőr rugalmasságát és tónusát, csökkentik az ödémákat, feszesítik a szemkörnyéket, csökkenti a szem alatti duzzanatokat és karikákat, stimulálja a mikrokeringést, így adva vissza a bőr friss megjelenését.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>


SZEM SZÉRUMOK