Érvek a szérum+krém kombináció mellett

Imádod a shaket szürcsölni és szereted közben a gyümölcslevet és a vaníliás fagyit is külön-külön? Így leszel a Skin Clinic Professional krémmel és szérummal is, együtt és külön is rajongani fogsz értük, amint kipróbálod!

Mire jó a krém?

Táplál, kisimít, védőréteget von köréd.

Mire jó a szérum?

Hidratál, vitalizál, felpezsdíti a bőrödet.

Mikor használd együtt?

Például hűvösebb napokon, amikor erőteljesebb védelemre van szüksége a bőrödnek. Nappal a krémet, este pedig a szérumot, ha pedig sminkelsz, akkor akár fordítva is teheted, szabad a választás.

Mikor használd külön?

Például melegebb napokon nyáron, amikor elegendő a szérum napközbenre és csak a napozás után kiszáradt vagy fürdőzés után érzékenyebbé vált bőrödet kényeztesd este a krémmel.

Mi van a Skin Clinic Professional termékekben, amit ennyire szeretünk?

Mindhárom program krémet, tonikot és szérumot is tartalmaz. Mi imádjuk őket és a kozmetikusok is ódákat zengnek róluk a vendégektől kapott visszajelzések alapján. Nézd csak!

 

sc_serum plus krem_blueKék program:

Az aktív hidratáló program hatékonyan támogatja a bőr saját védekező rendszerét és segít az egészségének megőrzésében.

 

 

 

sc_serum plus krem_greenZöld program:

A mattító, korrigáló, faggyútermelést szabályzó és pigmentfoltokat halványító összetevőkben gazdag program, a kombinált, problémásés hiperpigmentált bőr problémáira jelent megoldást.

 

 

 

sc_serum plus krem_pinkPink program:

Az aktív bőrfiatalító program intenzív tápláló hatóanyag kombinációval gazdagított, mely a szárazabb, érettebb bőrűek számára készült.