Bőrfiatalítás dermarollerrel

(Kollagén indukciós terápia)

Bőrünk 75%-a a kollagénrostokból áll, amely alátámasztja a bőrt, felelős a bőr rugalmasságáért. Az idővel a kollagén szerkezete a természetes öregedési folyamatok miatt és a káros környezeti hatásoknak köszönhetően megváltozik, a bőr elveszíti a rugalmasságát, megereszkedik.

Mi a dermaroller?

A dermaroller egy tűs henger, amelyet végiggörgetve a kezelendő területen apró pici mikro-sérüléseket okozva beindítja a bőr természetes önregeneráló folyamatait, stimulálja a sejtosztódást és a kollagén- és elasztikus rostok termelődését. A dermaroller elektromos, továbbfejlesztett változata a derma pen, amely kisebb roncsolással és enyhébb fájdalommal jár.

Kinek ajánlott?

A dermarolleres kezelés – azaz kollagén indukciós terápia­ -, a legmegfelelőbb eljárás mindazoknak, akik szeretnék megfiatalítani a bőrüket, finomítani a gyulladt akne, himlő okozta hegeket, tág pórusokat. Általában kúrában ajánlott. A kezelés óriási előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs.

Ki végezheti a kezelést?

A kezelést többnyire orvos végzi, ők a hatékonyabb eredmény érdekében hosszabb tűt használva a bőr mélyebb rétegében dolgoznak. A kozmetikus csak a hámréteget sértheti fel, az általa megválasztott hengeren lévő tűk hosszúsága maximum 1 mm lehet.

A dermaroller kezelés önmagában is nagyon látványos azáltal, hogy a kezelésre válaszként a bőr azonnal „dolgozni” kezd, bőrünk regenerálódik, megújul. A dermaroller kezelés azonban tökétesen alkalmas arra, hogy a bőr állapotát figyelembe véve a megfelelő hatóanyagokat eljuttassuk a bőr mélyebb rétegeibe, pontosan oda, ahol a szeretnénk beavatkozni a bőr működésébe, ahol a hatóanyagok maximálisan kifejtik jótékony hatásukat.

A kezelés kontraindikációi

A kezelés elvégzése bizonyos esetekben ellenjavalt, amelyekről a kezelést megelőző konzultáción minden esetben tájékoztatást fogsz kapni.

  • Bármilyen aktív bőrbetegség (herpesz, gyulladt akne)
  • Keloidra való hajlam
  • Botox kezelést követően
  • Közvetlenül ráncfeltöltés után
  • Roaccutan kezelés alatt és azt követően minimum egy hónapig
  • Vérzékenység
  • Cukorbetegség
  • Terhesség és szoptatás alatt
  • Bőr rosszindulatú elváltozásai
Egy jó tipp a kozmetikusoknak:

meso_med_program

Ha több információt szeretnétek a kezelésről, akkor keressetek minket bizalommal, az info@bielenda.hu vagy az info@beautypartner.hu e-mail címeken.