CSATLAKOZZ A BIELENDA REFERENCIA KOZMETIKUSOK CSAPATÁBA!

Új rovatként folytatódik a Referencia Kozmetikusaink bemutatkozója és másodjára Pásztor Zsuzsannát kértükfel, hogy bemutathassuk Nektek Referencia Partnerkéntossza meg velünk véleményét.

Niki alapvetően egészségügyi végzettséggel rendelkezik…

… így már 25 éve „szerelem-hobbiként” tekint a szakmájára. 2016-ban felnőttképzés keretében elvégezte a kozmetikát, a testkozmetikát, azóta pedig folyamatosan bővíti a szolgáltatásait, rendszeresen részt vesz szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken.

Miért választottad a Bielenda Professional márkát a szalonodba?


pásztor Zsuzsa

2010-ben ismerkedtem meg a Bielendával, amikor még tanultam. Nagyon megszerettem, ezért nem is gondolkodtam azon, hogy más márkával szeretnék dolgozni. Megfizethető, kiváló minőség nekem is és a vendégeimnek is.

Miért tartod fontosnak, hogy Bielenda Professional Referencia partner legyél?

Egy ideje fontolgattam, hogy szeretnék Referencia partner lenni, de kicsinek éreztem ehhez magam. Majd úgy döntöttem, hogy meg tudom csinálni és menni fog. Jó érzés a tudat, hogy képviselhetem a márkát Szombathelyen. Szerintem ez egyfajta „rangot” ad egy kozmetikusnak. Tudom, hogy egy biztos csapat áll a márka és a cég mögött, akik ha bármi problémám adódik, segítenek. Külön köszönöm területi képviselomnek, Farkasné Schulcz Évának a sok tanácsot!

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Melyik az a Bielenda Professional kezelés, amit a vendégeid a legjobban szeretnek és melyik a Te kedvenced?

Sajnos, vagy nem sajnos, nálam az Acne Stop és Ideal Skin tisztító kezelések még mindig központi szerepet játszanak, és mivel nagyon elégedettek a vendégek az utóhatással, így ez nekem is öröm. Viszont bevallom, személy szerint egy kényeztető kezelést nagyobb örömmel „adok” a vendégeimnek, így nagyon sok Bielenda kezelést szeretek. Talán a Skin Breath és az Essence of Asia most a két kedvence a vendégeimnek és nekem is.

Milyen csatornákon jutsz el az emberekhez (Facebook, Instagram, weboldal stb…), hogyan, milyen gyakorisággal posztolsz/ frissíted a weboldalad?

Sajnos nagy gyengeségem a munkám marketing része. Weboldalam egyelőre nincs, csak Facebook oldalam, ahol változó sűrűséggel – ahogy van időm – szoktam posztolni. A legjobb reklám szerintem még mindig a szájról szájra terjedés, de tudom, hogy a mai világban elengedhetetlenek az online reklámok és a posztok.

Hogyan ajánlasz a vendégeidnek otthoni ápoláshoz termékeket?

Mindig megkérdezem a vendégeimet a különböző kezelések alatt, hogy az otthoni arcápolás, hogy zajlik náluk, miket használnak. Elég ritka, hogy valaki rendszeresen és mindent használna, amire szüksége lenne a bőrének. Mindig elmondom a javaslataimat és próbálok nem tolakodóan a bortípusának megfelelő készítményeket ajánlani. A kezelések végén igyekszem mindig termékmintákat is ajándékozni, hogy ki tudják otthon is próbálni az adott krémet.

Hogyan lehet a Te szalonod is Bielenda Referencia Szalon?

A részletekért keresd kolléganőnket, Molnár Dorottyát az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: dorottya.molnar@beautypartner.hutelefon: +36 30 634 20 11

Milyen előnyökkel jár Bielenda Referencia Szalonnak lenni?Itt olvashatsz róla bővebben!

Organique Naturals – Pour Homme – Frissítő arclemosó gél


Pour Homme arctisztító gél

A kíméletesen tisztító arclemosó gél felfrissíti a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit. A borsmenta fokozza az élénkítő hatást, kellemes hűsítő érzetet biztosít.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Figyelembe véve a férfiak borotválkozási szokásait és a férfi nemi hormonok okozta különbségeket, egyértelműen kimondhatjuk, hogy szükség van a speciális, férfiak bőréhez igazított bőrápolásra.

Hogyan építsük fel számukra a szalonkezelést?
Kérjük meg a vendéget, hogy lehetőleg a kozmetikai kezelést megelőzően borotválkozzon meg, ezzel megkönnyítve számunkra a munkát.A kezelés során törekedjünk az egyszerűségre, a kezelés időtartamát tekintve a rövidségre.A hangsúlyt helyezzük a bőr hidratálására, szükség esetén a nyugtatásra vagy a táplálásra és regenerálásra.Nyári időszakban fontos az UVA/UVB – lehetőleg fizikai – fényszűrővel ellátott ápoló krém használata.Tanítsuk meg az otthoni bőrápolás helyes lépéseit.

Írta: Weber Erika, vezető tréner és szakoktató