Avagy mindig fiatalon!

Nagy-nagy divat és iparág épült az anti-ageing fogalmára, hiszen mindenki fiatalodni és szépülni szeretne, a nők (ősidők óta) a legmerészebb trükköket is bevetik, hogy  megelőzzék vagy halványítsák ráncaikat, megemeljék megereszkedett bőrüket vagy feszesebbé tegyék kontúrjaikat. Szinte minden kozmetikai kezelésre ráhúzzák az anti-ageing jelzőt, pedig csak bizonyos hatóanyagokkal és technológiával érhető el ez a hatás, megmutatjuk melyek ezek.

Belső fiatalodás

A-vitaminnal, B5 vitaminnal, C-vitaminnal, Q10 koenzimmel, Flavonoidokkal sokat tehetsz bőröd szépségének megőrzéséért belülről is. Ezek a hatóanyagok mind-mind a saját „védelmi rendszeredet építik”, megakadályozzák a korai öregedést. Fogyassz olyan ételeket, melyekben megtalálod ezeket, illetve ha szükséges vidd be étrendkiegészítők formájában.

Külső fiatalodás

Liposzómákkal, szvingolipidekkel, ceramidokkal, hyaluronsavval, növényi őssejtekkel ápold a bőröd elsősorban, ha a bőrfiatalításra szeretnél fókuszálni. Kérdezz rá bátran a kozmetikusnál, hogy az általa javasolt kezelés pontosan milyen hatóanyagokat tartalmaz, így nem érhet melepetés.

Miről ismerheted fel az anti-ageing kezeléseket?

  • kisebb hangsúlyt fektetnek a tisztításra, mint a klasszikus tisztító kezelés során
  • az átlagosnál nagyobb szerepet kap a hámlasztás vagy mélyhámlasztás
  • a masszázs hosszú, alapos, ugyanakkor kíméletes, még véletlenül sem „húzza meg” a bőrt
  • a hatóanyagokat koncentrált formában a bőr mélyebb rétegeibe juttatják, ezek lehetnek szérumok, olajak, szérumolajak, dúsított pakolások, különleges nyomó hatású maszkok
  • a befejező termék is erősen tápláló, revitalizáló hatású
  • nagy hangsúlyt kap az utókezelés során a fényvédelem
  • kiegészítő lakossági termékek sora segíti a két kezelés közt a bőr ideális állapotának fenntartását.

TIPP: