„A szem a lélek tükre”

Az egyik legérzékenyebb területe az arcnak a szem és a szemkörnyék! A szemkörnyék ápolására – a karikák, táskák, ráncok megjelenése ellen – több dolgot is tehetsz:

Belsőleg segít: a pihentető alvás, bőséges folyadékbevitel (legalább nap 2-3 liter), antioxidánsokban gazdag táplálkozás.Külsőleg segít: a korosztálynak megfelelő szemkörnyékápoló krémek és a speciális professzionális szemkezelések, mint a Bielenda Professional – Eye Lift program, ami nem csak a szem érzékeny bőrét frissíti fel, hanem feltölti az apró ráncokat is a szem körül. A Yellow Rose – Sejtrevitalizáló szemkontúr kezelése pedig a növényi őssejtek erejével regenerálja a szemkörnyék bőrét és hatékonyan csökkenti a ráncokat a szem körül.

 

Kérd kozmetikusodtól ezeket a különleges, kifejezetten a szemkörnyékre kialakított kezeléseket, akár más arckezelés részeként!

AA Age Technology korosztályos szemkörnyékápolók A korosztályos szemkörnyékápolok különlegesen válogatott összetevői igazodnak a korosztályok szerinti igényekhezBIELENDA – Liquid Crystal Biotechnology 7D korosztályos szemkörnyékápolói – hatékony professzionális ránctalanító termékcsalád, amely hét problémára is kínál megoldást: kisimítja a ráncokat, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt, hidratál, erősíti bőr szemkörnyéki részét, csökkenti a karikákat, ragyogóbb tekintetet biztosít.

Milyen fontos összetevőket keress a szemkörnyék ápolókban?


Golden Odzywczy krem wygladzajacy pod oczy Tuba

Növényi őssejtek: megóvják a bőr őssejtjeit az oxidációtól, az UV sugárzás és a környezet káros hatásaitól, segítik a bőr megújítására irányuló genetikai funkciók végrehajtását.

Yellow Rose – Cellular Szemkörnyéki krém 15ml

 

Kolloid arany: fokozza a vérkeringést, serkenti a regenerációs folyamatokat és az oxigénszállítást.

AA Golden Ceramides – Bőrkisimító szemkörnyéki krém

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

A férfiak bőrének a rostszerkezete is eltér a hölgyekétől, kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, ezért bőrük feszesebb, később jelennek meg a ráncok.  A férfi nemi hormonoknak köszönhetően fokozottabb a faggyútermelés és a faggyú összetétele is különböző, bőrük rendszeres és alapos tisztítást igényel.

Organique Naturals – Pour Homme – Frissítő arclemosó gél


Pour Homme arctisztító gél

A kíméletesen tisztító arclemosó gél felfrissíti a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit. A borsmenta fokozza az élénkítő hatást, kellemes hűsítő érzetet biztosít.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Figyelembe véve a férfiak borotválkozási szokásait és a férfi nemi hormonok okozta különbségeket, egyértelműen kimondhatjuk, hogy szükség van a speciális, férfiak bőréhez igazított bőrápolásra.

Hogyan építsük fel számukra a szalonkezelést?
Kérjük meg a vendéget, hogy lehetőleg a kozmetikai kezelést megelőzően borotválkozzon meg, ezzel megkönnyítve számunkra a munkát.A kezelés során törekedjünk az egyszerűségre, a kezelés időtartamát tekintve a rövidségre.A hangsúlyt helyezzük a bőr hidratálására, szükség esetén a nyugtatásra vagy a táplálásra és regenerálásra.Nyári időszakban fontos az UVA/UVB – lehetőleg fizikai – fényszűrővel ellátott ápoló krém használata.Tanítsuk meg az otthoni bőrápolás helyes lépéseit.

Írta: Weber Erika, vezető tréner és szakoktató