SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG A PROBLÉMÁS BŐR SZÁMÁRA

Az utóbbi időben az allergiás megbetegedések felgyorsult terjedése miatt a bőrgyógyász szakorvosok egyre gyakrabban találkoznak a hiperérzékeny bőr problémájával.

Az ilyen bőr ápolása során leggyakrabban előforduló hiba az irritációktól való félelem okán bármilyen kozmetikumokról való lemondás. Ez a túlzott óvatosság gyakran vezet a bőr nem megfelelő ápolásához, a bőr lipidrétegének sérüléséhez, dehidratáltsághoz, és végső esetben a bőr védekezési funkcióinak csökkenéséhez. Ezt még súlyosabbá teszik a bőr speciális problémái, mint a pattanások, aknék vagy a rosacea.

 

Az AA HELP termékcsaládot az OCEANIC Gyógyszerkozmetikai Kutató Laboratóriuma alkotta meg bőrgyógyász és allergológus orvosokkal együttműködve azok részére, akik rendelkeznek:• a bőr veleszületett vagy szerzett túlérzékenységével• kontakt bőrallergiával• kozmetikumokra és háztartási tisztítószerekre való nagymértékű túlérzékenységgel• az atópiás, hiperszáraz bőr tüneteivel• pattanásos, aknés bőr problémáival• törékeny kapillárisok, rosaceás bőr problémávalAz AA HELP készítmények nem tartalmaznak potenciális irritációt és allergiát kiváltó komponenseket. Gyártásuk és minőségi ellenőrzésük a gyógyszergyártási szabványoknak megfelelően működik.

1. ATÓPIÁS BŐR


Atopikusbőr

Az atópiás dermatitisz egy kellemetlen gyulladásos bőrbetegség, aminek a kialakulásában szerepet játszanak genetikai és immunrendszer túlműködési tényezők. A bőr sérült hidro-lipid rétege áteresztővé válik, átengedi az allergén anyagokat, baktériumokat, nem tudja megtartani a nedvességet. Kialakulnak gyulladások, piros, száraz, pikkelyes foltok, amelyek erőteljesen viszketnek és hámlanak. A bőr reaktívvá válik kozmetikumokra, mosószerekre, ruházatra. Már csecsemőkortól megjelenhet, folyamatosan váltakozó aktív és lappangó, passzív fázisokkal.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

2. AKNÉS, PATTANÁSOS BŐR

A faggyú túltermelése, az elhalt hámsejtek lelassult hámlása, a bőr pórusainak eltömődése és az elszaporodott baktériumok mind vezetnek az aknék kialakulásához. Az elhanyagolt állapotok hegek képződésével járhatnak. Az ilyen problémás bőr ápolása során több szempontot kell figyelembe venni: csökkenteni a faggyútermelést szabályozó enzim aktivitását, elősegíteni a hámlasztó és bőrtisztító folyamatokat, hangsúlyt fektetni az antibakteriális védelemre.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>


AA ANTI-ACNE FB POST

3. TÁG KAPILLÁRISÚ, ROSACEÁS BŐR


HelpDC

Egyik legkellemetlenebb krónikus, gyulladásos bőrprobléma, több tényező váltja ki: genetikai hajlam, stressz, allergia, extrém időjárás. Megjelenésében a tág kapillárisú (cuperosa) bőrre jellemző, az alig látható hajszálerecskéktől és enyhe bőrpírtól, a bőr erőteljes megvastagodással és szövettöbblettel járó rhinophymáig (borvirágos vagy karfiol orr). Kísérő jelenség az állandósult kipirosodás, égető, viszkető érzés és súlyosabb esetekben a gennyes pattanások. Az érintett személyek lelki és fizikai teherként élik meg ezt a problémát, visszafordítására még nem találtak fel egyértelmű gyógyszeres kezelést. Ezért nagyon fontos ilyen esetekben a korai felismerés és a megfelelő bőrápolás és védelem.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

BEMUTATJUK: AA HELP FLUID MAKEUP


aa help make-up fluid fb post

Speciálisan a problémás, érzékeny, irritációra, allergiára hajlamos, más kozmetikai készítményeket, alapozókat nehezen vagy alig toleráló bőrre kifejlesztett színezett termékcsalád. A tökéletes, természetes fedést biztosító ásványi pigmenteken kivül aktív hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek a fedéssel egyidőben fejtik ki hatásukat az atópiás vagy aknés, vagy rosaceás bőrre. Allergén- és illatmentesek, bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények. Az ásványi pigmentek teljes fedést biztosítanak, illeszkednek a bőr tónusához, kiegyenlítik az egyenetlenségeket. Meleg tónusa egészségesebb bőrszínt eredményez.

AA HELP ATOPIC SKIN – NYUGTATÓ, HIDRATÁLÓ HATÁSÚ, SZÍNEZETT FOLYÉKONY KRÉMEK 2 ÁRNYALATBAN: VILÁGOS ÉS SÖTÉT Hyaluronsavval, borágó olajjal, E-vitaminnal, szkvalánnal, panthenollal, allontoinnal, lecitinnel, ceramidokkal. Hidratálja, nyugtatja a hiperszáraz,érzékeny bőrt, kiegyenlíti a bőrszínt, csökkenti és elfedi a kipirosodásokat.Kiszerelés: 30 ml

AA HELP ACNE SKIN – MATTÍTÓ, HIDRATÁLÓ HATÁSÚ SZÍNEZETT FOLYÉKONY KRÉM, 2 ÁRNYALATBAN,

Élesztő kivonattal, borágó olajjal, ceramidokkal, H-, E- és B3-vitaminokkal, szkvalánnal, cinkkel, koffeinnel,allantoinnal, panthenollal. Kiválóan elfedi a bőrhibákat, kipirosodásokat, kiegyenlíti a bőrszínt, mattít, nem tömíti el a pórusokat.Kiszerelés: 30 ml

AA HELP DILATED CAPILLARIES – ÉRFALERŐSÍTŐ, VÉDŐ SZÍNEZETT FOLYÉKONY KRÉM, 2 ÁRNYALATBAN,Ázsiai tigrisfű-, majomkenyérfa mag- és kínai bazsalikom kivonatokkal, laktobionik savval, E-vitaminnal, cinkkel, shea vajjal, allantoinnal,lecitinnel. Elfedi és csökkenti a bőr kipirosodását, enyhíti a feszülő érzetet, kiegyenlíti a bőrszínt.Kiszerelés: 30 ml,

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

MEGNÉZEM A PROFESSZIONÁLIS WEBÁRUHÁZBAN >>