Igéző szempillák és „bozontos” szemöldök

Abban mindenki egyetért, hogy kevés olyan dolog létezik, ami szebb és nőiesebb lenne a hosszú szempilláknál, és, hogy a méretes pillák mellé, még dús, vastag szemöldök is társuljon, csak az igazán kiváltságosoknak adatik meg. A kettő együtt, akár a csábítás titkos fegyvere is lehet, hiszen ki tudna ellenállni egy ilyen tekintetnek.

Így aztán mindenki megpróbál – így vagy úgy- de tenni érte, hogy az előbb említett hölgyek táborába tartozzon. Sokan növényi olajokkal próbálkoznak, például mandula, olíva vagy szőlőmag olajokkal. Ezekkel is lehet ápolni a szempillákat, bár növekedésük ebben az esetben nem olyan látványos, inkább fényesebbek, rugalmasabbak és tartósabbak lesznek.

Bimatoprost – a véletlenül feltalált csodaszer

A bimatoprost egy kozmetológiai vegyület, amelyet eredetileg orvosok fejlesztettek ki látáskárosodás megelőzésére, a szem védelmére. Mellékhatásaként jelentkezett a szempillák növekedése, melyre azonnal felfigyeltek. Az ezt követő termékfejlesztési kutatások során bebizonyosodott, hogy a bimatoprost látványosan növeli a szempillák számát és hosszúságát, ezért nők ezrei használtak illegálisan a zöld hályog kezelésére felírt szemcseppet, amelyben megtalálható volt a híres hatóanyag.

Látványos hatásai:

  • hosszabbá, vastagabbá teszi a szálakat
  • növeli a volument
  • erősíti és kondicionálja őket
  • elmélyíti a színüket

Szempilla- és szemöldöknövesztő szérum, avagy az új őrület

Aki nem tudhat a magáénak seprű szempillákat és sűrű szemöldököt, annak sem kell aggódnia, mivel a bimatoprost már megtalálható a boltok polcain, szempillanövesztő szérumok alapanyagaként. A készítményt kipróbálók többsége arról számolt be, hogy már 2-3 hét után látványos eredményt tapasztaltak, de a kívánt eredmény eléréséhez ajánlott a 4-6 hónapos kúrát elvégezni.

Az igéző szempillákért:

Ha erős és határozott szemöldököt szeretnél, de egyelőre csak tétova szálakat tudhatsz magadénak, akkor sem kell aggódnod, hiszen a Long Lashes Forever szérum segítségével a szemöldök növesztés is egyszerű folyamat lesz.