2014 legjobbjai- Yellow Rose Hyaluronic virágszirom arckezelés

Török Márta véleménye

Az elmúlt évek legnagyobb újítása a természetes hyaluronsav, amely utat tört magának a kozmetikai iparban és manapság az egyik legjobb hidratáló, anti-ageing hatóanyag, így méltán nevezhetjük a fiatalság elixírjének. Nem véletlenül lett a tavalyi év legnépszerűbb kezeléseinek egyike a Hyaluronic arckezelés. Fő hatóanyaga, a fent említett „csodaszer”, amely rózsás köntösbe burkolva nyújt szépítő élményt a vendégek számára. Mit is jelent ez? A hyaluronsav mikroszférák, oligopeptidekkel, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradicsom és indiai lótuszvirág kivonatokkal, organikus szilíciummal és ceramidokkal karöltve veszik fel a versenyt az idő múlásával.

Szerettünk volna utánajárni, miért is ilyen sikeres a kezelés, ezért úgy döntöttünk szakember segítségét kérjük. Török Márta kozmetikust kérdeztük személyes véleményéről, tapasztalatairól.

Márti, kipróbáltad a kezelést?

Természetesen kipróbáltam és már elsőre nagyon tetszett, ezért is döntöttem úgy, hogy saját kozmetikámban is elérhetővé teszem.

Mi az, ami megfogott benne?

Azonnal beleszerettem keleties illatába, illetve megfogott a látvány, amely lehetővé teszi egy igazán exkluzív kezelés létrejöttét. Kellemes a vendég és a kozmetikus részére is, a kezelés végeztével pedig nagyon szép, szinte azonnali, látványos eredményt nyújt a bőrön.

Miért szeretik a vendégeid?

A kezelés nagyon kellemes érzést ad, mind külsőleg, mind belsőleg feltölt. Az egész egy rituálé, rózsaszirmokkal meghintett kezelőágy, halk zene, teljes kikapcsolódás, így a vendégnek lehetősége van a tökéletes ellazulásra, relaxálásra. Csodálatosan feltölti és hidratálja a bőrt, nem hagy maga után irritációt.

Miért ajánlod a kezelést a vendégeidnek?

Elsősorban fiatal vendégeimnek ajánlom, 40 éves korosztályig, száraz, dehidratált, hámló, vagy érzékeny bőrre, de gyakorlatilag bármely korosztálynak egy kellemes időtöltés lehet. Ez egy igazán exkluzív kezelés, ami visszacsábítja őket egy újabb kezelésre. A névre szóló, kezeléshez készített ajándékkártya talán mégjobban felkelti az érdeklődést és ezáltal valódi élményt adhatunk ajándékba.

Ha kedvet kaptatok egy kezeléshez, akkor ne habozzatok!

 

Hhasználjátok kozmetikus keresőnket és megnézhetitek, hogy hol található a hozzátok legközelebb eső kozmetika, ahol igénybe vehető a választott kezelés.