2014 legjobb kezelése – Bielenda Argán arckezelés

Kondor Niki véleménye

Niki Sopronban, egy forgalmas helyen lévő szalonban használja a Bielenda kezeléseket. Mivel közel a határ, rengeteg külföldi vendége is van, sokan jönnek hétvégi, kényeztető kezelésekre. A korosztályos paletta is széles, ebbe illeszkedik tökéletesen az argános arckezelés, mivel szinte minden bőrtípusra alkalmazható.

Niki, kipróbáltad a kezelést?

Igen, kipróbáltam a Bielenda argános bőrfiatalitó arckezelést. Minden alkalommal, amikor valami újdonságot vezetek be a vendégeimnek, le szoktam magamon tesztelni, mert így könnyebben tudom ajánlani nekik. Szeretem,ha tudom, hogy milyen érzés a bőrnek.

Mi az, ami megfogott benne?

Ebben a kezelésben a legjobban azt szeretem, hogy  teljesen felfrissül es megtelik élettel az arcbőr. Tényleg egy nagyon intenzív arcfiatalító program, ami minden korosztály szamara egy kielégítő kezelést tesz lehetővé. Az illata is teljesen elvarázsol.

Miért szeretik a vendégeid?

Vendégeim nagy része a kényeztető bőrfiatalító kezeléseket szereti. Ezt az argánost kimondottan imádják, mivel nagyon komplett, intenzív feszesítő és bőrmegújító terápia, ami minden korosztály igényeinek megfelel.

Miért és kiknek ajánlod?

Kiváló megelőző kezelés a bor fiatalságát megőrzi, ugyanakkor az érett bőrön is nagyon látványos. Egy biztos recept, így a vendégeimet nem érheti csalódás.

Ha kozmetikus vagy, téged is arra bíztatunk, próbáld ki ezt a csodás kezelést és csatlakozz a sikert aratók táborához.

Ha kedvet kaptatok egy kezeléshez, akkor ne habozzatok!

 

Használjátok kozmetikuskeresőnket és megnézhetitek, hogy hol található a hozzátok legközelebb eső kozmetika, ahol igénybe vehető a választott kezelés.