Vintage romantika a Yellow Rose-val

Az elmúlt időszakban a Vintage stílus nagy teret hódított magának, különösen a lakberendezés területén, édes kis kiegészítőinek köszönhetően. Meghatározó stílusjegyei a virágok, pillangók, masnik és minden, ami romantikus és persze régiséget sugall. Nem csoda, hogy sokak kedvence lett. Ha hasonló enteriőrt szeretnénk kialakítani otthonunkban, érdemes a fürdőszobánkban is megidézni a vintage hangulatot –igen, a kozmetikumainkat is beleértve-. 😉 Ehhez szeretnénk némi inspirációt adni, de először is ismerkedjünk meg vele kicsit közelebbről.

Mi is az a vintage?

A vintage szó eredetileg begyűjtést, szüretet jelent. A borászatban használták ezt a kifejezést, a hosszú évekig, fahordóban érlelt, minőségi borokra, majd a divat és a lakberendezés területén is megjelent és ma már használjuk öltözködés, smink, bútorok, hangszerek, de még autók jellemzésére is.

A vintage stílusban az a legjobb, hogy a régit keverhetjük az újjal. Nem kell feltétlenül a legfrissebb, katalógusból kiválasztott berendezési tárgyakat használnunk, a padláson talált „kincsekből” is nagyszerűt alkothatunk, csupán némi kézügyesség és kreativitás kell hozzá.

pink-roses-vintage-tea-tinRózsabimbó hajladozzál

A stílus meghatározó eleme a rózsa, amely mind mintázatban, mind dekorációban megjelenik. Tökéletes választás a szellőrózsa, vagy a pünkösdi rózsa, amely általában fehér színnel keveredik. Ha valami rózsásat szeretnél a fürdőszoba polcra, a Yellow Rose Hyaluronic arckrémmel nem lőhetsz mellé.

 

 

HYALURONIC - FIRMING ARCKRÉM

vintage_tea_cupÖt órai tea

Szerencsére a nagymama teáskészletéről sem kell lemondanunk, hiszen tökéletesen passzol a képbe. És ha már csodálatos készletünk van, a teázást is bátran gyakorolhatjuk, aminek számos előnyös hatása ismert, éppen ezért került bele a Yellow Rose Skin Relaxant arckrémbe is. A fekete tea jelentős antioxidáns forrás, vagyis rendelkezik szabadgyök megkötő tulajdonsággal, ráadásul kutatások bizonyítják, hogy a fekete tea kivonata tökéletesen véd az UV-sugárzás ellen, ezért gyakran keverik napozókrémekbe, arckrémekbe.

 

Skin_Relaxant_CREAM_50ML

TidbitsTwine-Apple-and-Pear-ScaleNem esik messze az alma…

A vintage konyha kifogástalan dísze lehet a gyümölcskosár, pasztellszínű zöld almákkal ékesítve, a fürdőben pedig a Yellow Rose Bio-Drops szérum, amelynek csomagolásán szintén visszaköszönnek a zöld almácskák, mindezt arany szegéllyel párosítva.

 

 

4. CELLULAR LIPOSZÓMÁS BIO-DROPS SZÉRUM

Reméljük sikerült hasznos és könnyedén kivitelezhető ötleteket adnunk! Vintage-re fel! 😉