A KARCSÚSÍTÁS, CELLULIT ÉS STRIÁK ELLENI HARCBANA SPA & Wellness elvei és a modern kozmetológia ihletéséből,a Bielenda Professional megalkotta a BODY SHAPINGinnovatív alakformáló testkezelését, amely egyesítia hatékony bőrápolást a kellemes relaxálással. A BODYSHAPING program egy olyan átfogó kezelés, amelycsökkenti a cellulitot és a striákat, sima és feszesebb bőrteredményez. A kezelés hidratálja a bőrt, feltölti ásványianyagokkal, így kölcsönözve fiatalosabb, egészségesebbmegjelenést. A kezelés valamennyi termékét egyedülálló érzéki narancs illat hatja át.

Body Shaping Program a feszes bőrért


SPA-Program_Odmladzajacy-peeling-90×62

A készítmények hatékonyan távolítják el a problémás területekről a cellulitotés megakadályozzák annak kialakulását. Zsírégető hatásukkal, gátoljáka zsírsejtek lerakódását a sejtekben, gyorsítják az anyagcserét, kisimítják éshidratálják a bőrt. Láthatóan csökken a narancsbőr.

Anticellulit hatású szérum-koncentrátum 2in1Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, segít csökkenteni a cellulitot és a striákat. Stimulálja a zsírbontási folyamatokat, megakadályozza újból felhalmozódásukat. Serkenti a mikrokeringést, és a sejtek anyagcseréjét, tápláló és hidratáló hatású.


SPA-Program_Antycellulitowy-koncentrat-70×127


SPA-Program_Modelujaca-maska–90×62

Alakformáló hatású testpakolás

Anti-cellulit és karcsúsító hatással. Stimulálja az anyagcserét és javítja a mikrokeringést. Feszesít, kisimít, hidratál és regenerál

Alakformáló hatású testbalzsam

Csökkenti a cellulit és a striák láthatóságát, segíti a zsírcsökkentő folyamatokat. Feszesít, tonizál, alakformáló hatású, optimálisan hidratál és regenerál, a bőr puha és selymes lesz.

Kipróbálnád a kezelést? – Érdeklődj kozmetikusodnál!

Kozmetikus vagy szakember vagy? – Keresd a kezelést a www.kozmetikusplaza.hu oldalon!


SPA-Program_Modelujacy-balsam-70×127