Hogyan lesz tökéletes a bőrápolási rutinod?

Van a szép bőr és van a tökéletes bőr. A különbség a napi arcápolási rutinban és a jól bevált összetevőkben rejlik. Készen állsz arra, hogy 2015-ben elérd a tökéletes és hibátlan bőrt?

Akkor olvass tovább…

Ha még nem hallottál az esszenciáról, eláruljuk, hogy ez a legújabb sláger a kozmetikai iparban. Olyan könnyű állagú, akárcsak egy tonik, de nem tisztítja a bőrt, hanem hidratálja, különböző nedvességmegkötő anyagokkal.

Szeretnél egy extra terméket a bőrápolási rutinod részeként tudni, amivel igazán hatékony és teljeskörű ápolást biztosítasz a bőrödnek? Akkor mindenképp szerezz be egy esszenciát, vagy elixírt, tulajdonképpen, mindegy is hogyan nevezzük, a lényeg a hatékonyságában rejlik. Amennyiben kétségeid vannak, azt is eláruljuk, miért van rájuk szükség.

  • Először is, az esszenciák, könnyű állaguknál fogva, gyorsan felszívódnak és azonnal kifejtik hatásukat, a bőr pihe-puha, selymes és hidratált lesz.
  • Másodszor, sokkal hatékonyabbá teszi a napi bőrápolási rituálédat. Az esszenciák ugyanis felpuhítják az elhalt hámsejteket a szarurétegen, így bármit viszünk fel a bőrünkre, a hatóanyagok sokkal mélyebbre tudnak hatolni a bőr belsejében.

Viselheted szérum, vagy arckrém alatt, növelve a hidratáló, vagy anti-ageing hatást.

A Bielenda csodás Eye Lift Programja biztosan elvarázsol majd! A kezelés során víz helyett harmatos rózsavizet használnak.

SZEMKEZELÉS-eyelift