Skin Clinic Professional – aktív korrigáló arcápoló program

A tél beköszöntével biztosan Te is szembesülsz a kisebb-nagyobb bőrhibákkal. A nyár óta lekopott finom, napbarnított bőrszín hiánya, a sapkától irritált homlok, a szeles, hideg időben kiszáradó orcák mind-mind keserves perceket szerezhetnek neked a tükör előtt. Így azért, hogy minden reggel mosolyogva nézhess tükörbe, ideje ellátogatnod kozmetikusodhoz, otthonra pedig olyan terméksort választani, amely professzionális kozmetikai hatóanyagokkal a hétköznapokban is bizonyít. Ilyen a Bielenda Skin Clinic Professional SUPER POWER MEZO termékcsaládja is, amely a mezoterápiából ismert kiváló receptúrákat zárta tégelybe, kíméletes,növényi megoldásokkal kombinálva mindenféle bőrtípusra.

Arcápolási rutin a Skin Clinic Professional szerint:
  • Finoman töröld át az arcod tonikkal átitatott vattakorongokkal, hogy megtisztítsd a maradék szennyeződéstől és a felesleges faggyútól.
  • Alaposan oszlass el a tenyereden némi szérumot, majd egyenletesen vidd fel az arc-, a nyak- és a dekoltázs bőrére.
  • Finom, körkörös mozdulatokkal oszlasd el a 24 órás arckrémet, kerülve a szem közvetlen környékét
  • Ha extra gyors és látványos hatást szeretnél elérni, vagy egy fontos alkalomra készülsz, akkor tonikozás után közvetlenül tedd fel a hidroplasztikus arcmaszkot.
  • A Skin Clinic Professional termékcsalád mindenféle bőrtípusra megoldást kínál, most a zöld csomagolású faggyútermelést szabályzó változatot ajánljuk figyelmedbe:

A mattító, korrigáló, faggyútermelést szabályzó és pigmentfoltokat halványító összetevőkben gazdag terméksor, a kombinált, problémás és hiperpigmentált bőr problémáira jelent megoldást. A mandula sav finoman hámlaszt és aktivizálja a bőrmegújító folyamatokat, antibakteriális hatással bír. A laktobionik sav megelőzi a mitesszerek kialakulását, puhábbá, egységesebbé teszi a bőr felületét, hidratál, míg a B3-vitamin világosítja a bőrt, csökkenti a nap hatására kialakult és az öregedéssel járó pigmentfoltokat.

Ha egészséges, matt és hibátlan bőrt szeretnél, válaszd a Skin Clinicet!

zold-super_power_mezo_krem