NORMÁL BŐR

NORMÁL BŐR

Az ideális bőrtípus, amiről mindenki álmodik, de csak keveseknek adatik meg. Mi ennek az oka? Eredetileg mindenki normál bőrrel születik, de a testünkben végbemenő hormonális változások gyakran eltolják valamilyen irányba. Bőrtípusunkat a hormonális változások mellett az életmódunk, az aktuális évszak és bőrápolási szokásaink is befolyásolhatják.

Miről ismered fel?

A normál bőr zsír- és víztartalma is optimális, tapintása puha, akárcsak a babáké. Üde színű, tompa fényű, pórusai zártak, pattanások ritkán jelennek meg rajta.

Ápolása

Hatalmas tévhit, hogy a normál bőr nem igényel rendszeres ápolást. A cél ebben az esetben az ideális állapot fenntartása. Hogyan érhetjük ezt el? Kerüljük a szélsőséges kezelési eljárásokat, ne alkalmazzunk sem túl szárító, sem túl zsírosító anyagokat.

Válogassunk a normál bőrre, vagy minden bőrtípusra alkalmazható kozmetikumok közül. Az arc letisztítása, tonizálása és hidratálása váljon napi rutinná. A letisztítás mindig langyos vízzel történjen, gyengéd lemosók segítségével. A hidratáló krém tartalmazzon E- és F-vitamint, illetve nyári időszakban fényvédőt.

Ajánlott kozmetikumok

View Details

bielenda – micellás arcfestéklemosó folyadék

View Details

organique arctisztító gél

View Details

organique arctonik

View Details

aa oil infusion mikroszemcsés arclemosó gél

View Details

aa oil infusion micellás arcfesték lemosó gél

View Details

algae infusion nappali arckrém

View Details

algae infusion éjszakai arckrém

View Details

algae infusion szemkörnyéki krém