ADATVÉDELEM  |  Kérdésed lenne? Hívj minket: + 36 1 338 10 47  | Fax: +36 1 799 88 62

NORMÁL BŐR

Az ideális bőrtípus, amiről mindenki álmodik, de csak keveseknek adatik meg. Mi ennek az oka? Eredetileg mindenki normál bőrrel születik, de a testünkben végbemenő hormonális változások gyakran eltolják valamilyen irányba. Bőrtípusunkat a hormonális változások mellett az életmódunk, az aktuális évszak és bőrápolási szokásaink is befolyásolhatják.

Miről ismered fel?

A normál bőr zsír- és víztartalma is optimális, tapintása puha, akárcsak a babáké. Üde színű, tompa fényű, pórusai zártak, pattanások ritkán jelennek meg rajta.

Ápolása

Hatalmas tévhit, hogy a normál bőr nem igényel rendszeres ápolást. A cél ebben az esetben az ideális állapot fenntartása. Hogyan érhetjük ezt el? Kerüljük a szélsőséges kezelési eljárásokat, ne alkalmazzunk sem túl szárító, sem túl zsírosító anyagokat.

Válogassunk a normál bőrre, vagy minden bőrtípusra alkalmazható kozmetikumok közül. Az arc letisztítása, tonizálása és hidratálása váljon napi rutinná. A letisztítás mindig langyos vízzel történjen, gyengéd lemosók segítségével. A hidratáló krém tartalmazzon E- és F-vitamint, illetve nyári időszakban fényvédőt.

Ajánlott kozmetikumok