ADATVÉDELEM  |  Kérdésed lenne? Hívj minket: + 36 1 338 10 47  | Fax: +36 1 799 88 62

TERÜLETI KÉPVISELŐ

Évek óta piacon levő, sikeres, dinamikusan fejlődő szépségipari cég keresi új értékesítő munkatársait!

TERÜLETI KÉPVISELŐT KERESÜNK!

Ha sales-es vagy, de nem akarsz stresszes multis környezetben dolgozni, akkor olvass tovább! A Beauty Partner csapatában teljes munkaidős területi képviselőként lehetőséged lesz szépségipari témákba merülni, hiszen kozmetikai forgalmazó és kereskedő cégként kozmetikusoknak értékesítünk. Kulcsfigura leszel, aki látogatja a területén lévő meglévő partnereket és új szalonokat is keres, folyamatosan aktualizálja az adatbázisunkat, figyel az egyéni igényekre, megtanulja a legfontosabb tudnivalókat a professzionális és lakossági termékekről, ajánl és értékesít, rendeléseket szállít ki partnereinek, tréningeket szervez, kapcsolatot tart partnereinkkel személyesen és telefonon is. Vállalkozóként szerződéses viszonyban leszünk, saját gépkocsival (magabiztos vezetési gyakorlattal) fogsz dolgozni, munkádhoz használható céges mobiltelefont biztosítunk. Figyelem! Kozmetikus végzettség is előnyt jelent!

Fontos, hogy jól érezd magad, legyél jófej, határozott, megbízható, kitűnően kommunikálj, pörgős és proaktív legyél és tudd használni az excelt (is).

Munkádat jutalékos rendszerben honoráljuk, melyet az első 3 hónapban megtámogatunk.

Ha érdekel az állás, önéletrajzoddal és motivációs leveleddel jelentkezz ezen az e-mail címen: hello@beautypartner.hu, és amennyiben hasonló a hozzáállásod mint a miénk, jelentkezünk! Kérünk, hogy ne küldj üres e-mailt melléklettel, mert ezzel nem fogsz meggyőzni minket, hogy Te vagy a mi emberünk.

Beauty Partner Kft.
1112 Budapest, Olt utca 37.
Tel.: +36 1 338 10 47
www.beautypartner.hu

Központ:
1112 Budapest, Olt utca 37. 

Telefonszám:
06 1 338 10 47