Hogyan díszítsd fel kozmetikád?

Lassan kezdetét veszi az adventi időszak, az utcák, terek, üzletek díszbe borulnak, előkerülnek az égősorok és fenyőgirlandok. Miért pont a kozmetikádat hagynád ki az ünnepi pompából? Varázsolj meghitt, karácsonyi hangulatot szalonodban, máris mutatjuk, hogyan: A karácsonyfadíszeket, színes égőket és csillámló gömböket hagyd a bevásárlóközpontokra, maradj inkább a visszafogott stílusnál. Egy-két isteni illatú, karácsonyt idéző gyertya, lágy, halk zene, esetleg néhány masni, vagy fenyőág és máris eléred a kívánt hatást, elvégre a professzionális szalonok elsődleges célja a test és a lélek harmonizálása.

karácsonyi hangulat1

Az inspiráló fahéj és a friss narancs illata tökéletes párost alkot, nem hiába vált az egyik legkedveltebb karácsonyi illattá. A tálkába helyezett szárított narancskarikák, selyemszalaggal összekötött fahéjrudakkal komponálva, igazán remek díszítő elemei lehetnek kozmetikádnak. A fűszeres gyömbér és a mennyei szegfűszeg utánozhatatlan aromája bensőséges hangulatot teremt, ezeket akár illatosító formájában is beszerezheted.

karácsonyi hangulat2

A textíliákkal is játszhatsz, hogy még otthonosabbá varázsold a környezetet. Ha egy piros színű ágybeterítőt túl harsánynak találsz, vagy nem illik a szalon stílusához, egy szélesebb selyemszalaggal átkötött, kezelőszékre helyezett törölközővel kiválthatod. Apróságok ezek, de hidd el, kellemes perceket szerzel vele vendégeidnek.

Szerintünk egy igényes kozmetikában halk zene szól, megteremtve ezzel a nyugodt, relaxálásra alkalmas környezetet, így a stresszmentes órák alatt a páciens gond nélkül szépülhet.