Így telik egy napunk az irodában

Az érkezés…

Mivel a város különböző pontjairól érkezünk, különböző úton-módon, ezért nem várható el, hogy mindannyian egyszerre érkezzünk. Bár a munkaidőnk hivatalosan fél 9-től kezdődik, vannak, akik már korán reggel itt vannak és szorgoskodnak. Igyekszünk pontosan beérni, de azért mindig vannak késők, ennek általában nyomós okai vannak, például késik a busz, nem csörög időben az ébresztő, vagy éppen csúszósak az utak. 😉 8:45-re azért már mindenki elfoglalja a helyét és kezdődhet a munka.

A délelőtt folyamán rendszerint csend honol az irodában. Ennek két oka lehet, vagy bele vagyunk merülve a munkánkba, vagy még nem ébredtünk fel teljesen. 😉 Utóbbit kávéval próbáljuk orvosolni, ezért a kávéfőző nálunk mindig működésben van.

Az ebédszünet

Fél órás ebédszünetünk van, amivel mindenki szabadon rendelkezik, de mi igazi csapatjátékosként együtt ebédelünk kisebb csoportokban. Általában rendelni szoktunk, természetesen ezt is közösen. A konyha így átcsap egyfajta szociális helyiséggé, mivel sokszor itt osztjuk meg egymással gondos-bajos ügyeinket, vagy éppen örömünket.

Délután azért már kicsivel nagyobb a mozgás és a „hangzavar” az irodában. Ismét folyik a munka, persze néha azért muszáj megállnunk és kiszellőztetni a fejünket. Ez általában úgy szokott kezdődni, hogy Bernát (a pénzügyes kollégánk) kijön az irodájából és elkiáltja az ominózus varázsszót, ami nem más, mint a „csokiii”. 🙂 Erre mindenkinek felcsillan a szeme és az egész hatalmas csokirendelésbe torkollik.

17:00

A hivatalos munkaidőnk vége, de a nap itt még nem fejeződik be. Sokszor maradunk tovább, azon dolgozva, hogy a Beauty Partner kis szekerei sikeresen robogjanak tovább. Reméljük ebben az évben is velünk lesztek, és sok örömöt szerezhetünk nektek. 🙂