A suli új üdvöskéje

Elérkezett az első tanítási nap az iskolákban, újra találkozhatsz a barátokkal, osztály-, vagy csoporttársakkal és kibeszélhetitek a nyári történéseket. Az első nap azonban nem mindenkinek egyszerű. Ha új iskolát kezdesz, vagy csak egyszerűen sulit váltottál, az első nap bizony sorsdöntő lehet számodra. Ha te is újonc szerepben vagy, ne aggódj, megmutatjuk, hogyan lehetsz a tanáraid és a csoporttársaid kedvence!

A tanárok

Évtizedek óta azt szajkózzák a szülők a gyerekeiknek, hogy az iskolában kerüljék a kirívó öltözködést és ne sminkeljék magukat. Ez a hosszú évek alatt semmit nem változott, bár a mai társadalomban már elfogadott a smink, vagy a lakkozott köröm, sőt még a magas sarkú cipő is az iskolákban. Nem mindegy azonban, hogyan viseled ezeket, lényeg a harmónia és a visszafogottság.

A feltűnő külső mellett, a tanárok a figyelemfelkeltő viselkedést sem szeretik. Légy érdeklődő, tartsd fenn a szemkontaktust, a padtársaddal való trécselést pedig tartogasd a szünetekre. Az első napon semmiképp ne késs el, inkább állítsd be az ébresztőt kicsit korábbi időpontra.

A diákok

Az első benyomás nem csak a tanároknak fontos, a társaid is jobban fognak csípni, ha szerényebb maradsz. Nem kell, hogy tőled harsogjon a tanterem, ez sok esetben csak ellenszenves lehet. Először próbáld meg 1-2 emberrel megtalálni a közös hangot. Az ápolt és ízléses külső félsiker, a kedves és segítőkész viselkedés pedig tuti befutó.

Amikkel te is elbűvölő sminket varázsolhatsz magadnak:

PH10741_C5-w-LIPGLOSS-SUPERSHINE-CRYSTAL-5