Avagy a FARMONA csodás illatai

Gyümölcsimádó vagy, netán az édességeket részesíted előnyben? Mindegy melyik típusba tartozol, a Farmona Tutti Frutti és Sweet Secret termékcsaládjaiban biztosan megtalálod a neked való terméket. A Tutti Fruttit a gyümölcsök ihlették, míg az utóbbit fűszeres, töményebb összetevők alkotják. Jöjjön egy kis kedvcsináló, de vigyázat, egyik sem ehető!

Dinnyés ébredés

A mézédes sárgadinnye és a zamatos görögdinnye aromája tökéletes párost alkot, és igazi frissítőként hat a nyári melegben. Üde, ugyanakkor bódító illat, amely pozitív hatással van érzékeinkre, egyfajta boldogságbomba. Ideális reggeli tusoláshoz, így kiváló indítója lehet egy remek napnak.

Gyümölcsös kényeztetés

Ha a fanyar szeder és a lédús málna találkozik, abból garantáltan csodás illat jön létre. A szeder és a málna ihlette testápoló vaj segítségével egész nap olyan illatod lehet, mintha akkor pottyantál volna ki egy gyümölcskosárból, vagy a kedvenc erdei gyümölcsös joghurtodat kanalaznád, míg a shea vaj mélyen hidratálja, táplálja és feszesíti a bőröd.

Gőzölgő almás pite

Bizonyára mindenki emlékszik még a nagymama almás pitéjére, amikor a konyhát a sült alma, a fahéj és az omlós tészta illatának elegye járta át. Egy biztos, nagyi pitéjére senki nem tud nemet mondani. Ha szeretnél te is ellenállhatatlan lenni és kedveled az édes illatokat, akkor a FARMONA almás pités tusfürdőjét neked találták ki.