Frakcionált lézerkezelés

Az innovatív, korszerű technológiát alkalmazó kozmetikai gépekkel a kezelés hatékonysága növelhető. Számos lehetőség közül választhatunk, figyelembe véve bőrünk állapotát és nem utolsó sorban a pénztárcánk adta lehetőségeket. Az a tapasztalat, hogy a gépi kezelésekkel szemben óriási az elvárásunk, tartós és látványos eredményt szeretnénk, méghozzá azonnal és fájdalommentesen. Legyen szó akár arc, akár testkezelésről, minden esetben a kúra megkezdése előtt egy szakemberrel folytatott beszélgetés során mérjük fel, hogy mire számíthatunk, hány kezelésre lesz szükség előre láthatóan, reálisak-e az igényeink. Így elkerülhetjük a csalódottságot, elégedetlenséget.

Lézeres bőrfiatalítás: lézerkészülékeket eleve két csoportba sorolhatjuk.

Non-Ablatív: A lézerfény bőrfelszín rétegének megsértése nélkül hatol a mélybe és ott fejti ki hatását. A lézerfény a bőrben energiává alakul, egyfajta katalizátorként működik. Stimulálja a kollagén és elasztikus rostok képződését, felgyorsítja a bőrben zajló biokémiai folyamatokat.

Ablatív: A lézerkészülék kontrolált roncsolással, rövid regenerálódási idővel dolgozik. Ezek a kezelések hatékonyan javítanak az általános bőrképen. Kihasználva a szervezet természetes önregeneráló képességét, lezajlik a bőrmegújító folyamat, beindul a kollagén szintézis.

Ide sorolható a frakcionált lézerkezelés is, melynek a lényege, hogy a lézersugár merőleges oszlopokban jut be a bőrbe, míg az oszlopok közötti tér érintetlen marad. Az innovatív lézertechnikának köszönhetően lényegesen lerövidül a gyógyulási idő.

A frakcionált lézeres kezelés megoldást jelenthet a napfénykárosodott, foltos bőrre, az öregedő bőr fiatalítására, a tágpórusú heges bőr esztétikai javítására.

A kezelés hatására a mimikai ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák finomodnak, a bőr fiatalosabb, üdébb lesz, színe egyenletesebbé válik.