Mert egy kis kényeztetés minden nőnek jár

Mint tudjuk, a női lélek bonyolult és összetett jelenség, általában nem lehet rajta kiigazodni, pedig a megoldás pofonegyszerű. Szeretjük a kényeztetést, az odafigyelést és a legkisebb dolgoknak is tudunk örülni. Elég egy apró változás, például egy szépen lakkozott köröm és máris jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Mindezt csak tetőzi, amikor egy olyan szépségszalonba tévedünk, ahol minden porcikánkat szebbé varázsolják tetőtől talpig.

Ma már számos ilyen komplex szalon létezik, itt teljeskörű szolgáltatást kaphatunk, fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös, vagy akár masszőr egyaránt azon dolgozik, hogy jobb közérzettel és varázslatos külsővel távozzunk.

Virágszirmos kényeztetés

Képzeljünk el egy rózsaszirmokkal behintett kozmetikai ágyat, amibe csak belefekszünk és nincs más dolgunk, mint átadni magunkat a kényeztető mozdulatoknak. A kezelés az arc letisztításával indul, amihez rózsapárlatot tartalmazó szemfestéklemosó folyadékot, illetve hyaluronsavat tartalmazó arctisztító tejet használnak. Ezt követi a kettős hatású peeling, amely mechanikai radír szerepét a bambusz granulátumnak és a szárított lótuszvirágnak köszönheti. A Hyaluronic Beauty Elixir szérum nem csak isteni illatú, de védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, gondoskodik a bőr rugalmasságáról, arcunkat feszessé és üdévé varázsolja. A rituálé talán legkellemesebb része a rózsaszirmokkal dúsított peel-off pakolás. Aromaterápiás hatásának köszönhetően tökéletes ellazulásban lehet részünk. Az utolsó lépés a Hyaluronic Firming arckrém, amely 24 órás védelmet és komfort érzetet biztosít.

Ha többet szeretnél megtudni a kezelésről, itt megnézheted:

hyaluronsavas virágszirmos arckezelés

Új haj, új élet

Sokat javíthat megjelenésünkön, ha havonta egyszer ellátogatunk fodrászhoz, aki kezelésbe veszi megviselt tincseinket. Így év elején éppen aktuális lehet egy új frizura is. Váltsunk formát, vágassuk rövidre, vagy próbáljunk ki egy új hajszínt!

Ápolt körmök

Téli időszakban különösen fontos a kezünk és körmeink ápolása, mivel az arcunk mellett, ez a testrészünk van leginkább kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak. A szép és ápolt kéz a nőiesség egyik szimbóluma és –még ha nem is gondolnánk- férfitársaink is szigorúan mustrálják végig kacsónkat. Keressük fel tehát minél gyakrabban manikűrösünket és engedjük, hogy jól a körmünkre nézzen.