EMOTIONAL WRINKLE DECREASE ARCMASSZÁZS TANFOLYAM

Természet ihlette exkluzív arckezelés — speciális masszázstechnika — gyakorlati képzés

Egy 80 fogásos, komplex, ránctalanító masszázstechnikát sajátíthatsz el szakoktatónktól! Az Organique — Eternal Gold arckezelés rituálé termékei olyan különleges, exkluzív hatóanyagokat tartalmaznak, mint a kolloid arany, a spanyol levendula, a muskotályzsálya és különböző gyümölcsök komplexe, amik támogatják a lifting hatású masszázst, biztosítva vendégednek az abszolút megújulást!

A tanfolyam interaktív jellegű gyakorlati képzés, így lehetőséged lesz elsajátítani ezt a különleges masszázstechnikát, valamint saját magadon érezni hatását.

A tanfolyamról oklevelet állítunk ki.

Részvételi díj: 15 000 Ft, mely magában foglalja munkafüzet, a felhasznált anyag és az oklevél költségét.

Időpont: 2017. február 1.
Időtartam: 10:00-17:00
Helyszín: Beauty Partner központ- bemutató terem, 1112, Budapest, Olt utca 37.
Részvételi díj: 15 000 Ft, mely magában foglalja a munkafüzet, a felhasznált anyag és az oklevél költségét.

LEMONDÁS

A masszázs tréning előtt legkésőbb 10 nappal, az ezután lemondott részvétel esetén a díj nem kerül visszatérítésre és a kedvezmény sem vehető igénybe. Következő időpontra áttehető!

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek, akkor mindenképpen jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

VERHÓCZKI GERGELY

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz, hiszen csak limitált számú jelentkezőt tudunk fogadni!