ÚJRA ELJÖTT A DERMAROLLER KÚRA ÉS A HÁMLASZTÓ PROGRAMOK SZEZONJA!

Egészítsd ki a kozmetikai szalonod kínálatát az egyik leglátványosabb és hosszantartó eredményt hozó dermarollerel végzett kezeléssel és az aknés, gyulladásra hajlamos kombinált bőr, valamint az érett bőr kezelésére alkalmas egyedülálló, kíméletes hámlasztó programmal!

Várunk szeretettel tréningünkre, amelyen megismerheted a dermaroller és dermapen alkalmazását, valamint a Bielenda Professional és a Yellow Rose professzionális kozmetikai márkáink dermarollerhez, dermapenhez és a tűnélküli mezoterápiás készülékhez ajánlott ampulláit, koktéljait, amelyekkel kiváló eredményeket érhetsz el a bőrfiatalítás, hegkezelés és a foltok halványítása területén!

Elsajátíthatod továbbá a Bielenda háromlépéses hámlasztó programját, amelynek sikere az innovatív savkombinációk erejében rejlik.  Olyan érzékeny, reaktív bőrök hámlasztására is lehetőségünk nyílik ezután, amelyeket eddig nem tudtunk savakkal kezelni.

Szükség van legalább egy modellre a dermaroller kezeléshez és egy a hámlasztáshoz, természetesen közületek is vállalhatja valaki a modell szerepét.

FIGYELEM

Kizárólag abban az esetben tesszük fel a savakat, amennyiben a modell vállalja, hogy a tréning kitűzött időpontját megelőző hét napban használja az előkészítő mikro-hámlasztó gélt.

Időpont: 2017. február 2.
Időtartam: 10:00-14:00 (elmélet és gyakorlat együtt)
Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt u. 37.
Részvételi díj: 5.000 Ft, amelyet teljes egészében levásárolhatsz az oktatás anyagában szereplő professzionális termékekre
Létszám: A tréninget min. 4 főtől indítjuk el, maximális létszám: függ a helyszíntől

LEMONDÁS

A masszázs tréning előtt legkésőbb 10 nappal, az ezután lemondott részvétel esetén a díj nem kerül visszatérítésre és a kedvezmény sem vehető igénybe. Következő időpontra áttehető!

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek, akkor mindenképpen jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

VERHÓCZKI GERGELY

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz a tanfolyamunkra!