Dekoltázs masszázs, a dekoltázs ápolása

Érdemes különös gondot fordítanunk a nyak és dekoltázs bőrének ápolására, hiszen a szemkörnyék után ezek testünk legkritikusabb területei. A nyak és a dekoltázs bőrén meghazudtolhatatlanul látszik az idő múlása. Kíméletlenül gyorsítja a ráncok begyűrődését az is, ha gyakran alszunk az oldalunkon.

Mi a megoldás?

Kényeztessük a dekoltázs bőrét a kozmetikusnál dekoltázs masszázzsal!

A rendszeres kozmetikai dekoltázs masszázzsal növelhető a bőr rugalmassága, feszessége, késleltethetők az öregedési folyamatok. A masszázs hatására felpezsdül a vérkeringés, ezáltal javul a bőr oxigénellátottsága. A bőr tápanyag felvevő képessége intenzívebbé válik és felgyorsul az anyagcsere. A mellizom feszesedik, a bőr valósággal megfiatalodik. A masszázs nyugtató hatással van az idegrendszerre, oldja a stressz okozta feszültséget, enyhíti a fáradtságot, valamint gyógyír a bőrünk és a lelkünk számára is.

Ne feledkezzünk meg az otthoni ápolásról sem!

Ápoljuk minden nap a dekoltázsunkat a megfelelő otthoni használatra ajánlott kozmetikumokkal!

A letisztítás után lehetőség szerint heti egy alkalommal használjunk cukor alapú testradírt, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ennek eredményeképp a bőr színe üdébb lesz, valamint sokkal jobban hasznosulnak az ápoló krémekben lévő hatóanyagok. Az eredmény nem marad el.

Tipp: