Kihez milyen bonbon illik?

Az ősz és a borongós, rossz idő vonzza magával a nassolás szeretetét. Ilyenkor még azok is csoki után nyúlnak, akik egyébként nem annyira édesszájúak. Azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy minden ember szeret csokoládét kapni, de a helyzet nehezebb, amikor mi állunk az ajándékozó szerepében, ugyanis nem mindig könnyű kitalálni, milyen csokinak örülne az adott személy. Egy útmutató azonban mégis van, ez nem más, mint a csillagjegye.  Miközben a cikket írtam gondosan leteszteltem és igaznak bizonyult! 🙂

KOS (Március 21. – Április 20.)

A kos igazi vad természete révén, a csípős, perzselő ízeket kedveli, ami az édességekben is visszaköszön. Csak néha tör rá az édesség utáni vágy, de akkor mindent megadna egy falatnyi csokiért. A kos jegyű emberek meglehetősen szerencsések, hiszen gyors anyagcseréjüknek köszönhetően, nyugodtan nassolhatnak, anélkül, hogy felszaladnának a plusz kilók.

 • Tipp: chilis csoki
BIKA (Április 21. – Május 20.)

Nagyon szeret nassolni, hozzátartozik a napirendjéhez. A mértékletesség híve, tehát egy szelet süti, vagy csoki az adag, de az mindennapos. Az élvezetek rajongója, szívesen próbálja ki az új ízeket, ezért csokik terén mindenevő.

 • Tipp: mogyorós tejcsoki
IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az édesség fogyasztás inkább közösségi program, jobban szeret a barátaival nasizni, egy-egy pletykaparti keretében. Mivel az ikrek jegyű embereket nagyon nehéz kiismerni, az ízlésüket sem egyszerű eltalálni.

 • Tipp: kókuszos csoki
RÁK (Június 22. – Július 22.)

Hajlamos csokiba fojtani a bánatát. Ha rossz kedve van, vagy csak egy kis pluszra vágyik, egyből a csoki után nyúl. A rák jegy szülötteként arra figyelj, hogy az esti órákban már ne fogyassz édességet, mert könnyen meglátszik az alakodon.

 • Tipp: töltött praliné
OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az oroszlán a legtüzesebb jegy, ezért hatalmas szenvedély uralkodik benne. A csokit is ilyen szenvedéllyel tudja falni, jöhet minden, ami édes és finom. Ízlése igényes és ez a csokikra is vonatkozik, így kizárólag ínyencségekkel kerülhetsz a kegyeibe.

 • Tipp: mogyorós mazsolás tejcsoki
SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A szűz jegyűek inkább az egészséges táplálkozás hívei. Ha véletlenül csokit esznek, szinte biztos, hogy a keserűcsokit választják és figyelembe veszik a kakótartalmát is. Csakis a valódi csokit preferálják, minél kevesebb cukorral és zsírtartalommal.

 • Tipp: keserű csoki
MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Számára nagyon fontos az esztétika az élet minden területén és nincs ez másképp az édességekkel sem. Nagy hangsúlyt fektet a csomagolásra, akár ő adja, akár kapja az ajándékot, lényeges szempont az esztétikus forma és szép kivitelezés. Inkább a visszafogott, klasszikus ízeket kedveli.

 • Tipp: ét- vagy tejcsoki töltelék nélkül
SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A skorpióhoz a hasán keresztül vezet az út. Titokzatos egyéniség, szereti a különleges, szokatlan ízeket. Éles memóriával rendelkezik, ha elfelejtjük felköszönteni, azt egy életre megjegyzi, ezért ne habozzunk beállítani hozzá egy adag bonbonnal a kezünkben.

 • Tipp: rumos csoki
NYILAS (November 22. – December 21.)

Szintén tüzes jegy, ezért az oroszlánhoz hasonlóan, szeretnek szenvedéllyel, de sajnos mértéktelenül habzsolni. Ha egy étel igazán ízlik nekik, képesek jóval többet enni a kelleténél. Így van ez a csokiknál is, a mogyorókrémes, vagy nugátos tejcsokinak nem tud ellenállni.

 • Tipp: mogyorókrémmel töltött tejcsoki
BAK (December 22. – Január 20.)

Nem az édes szájukról ismertek. A keserű csoki még belefér, de lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen. A mézes-mázos, habos-babos sütiket és csokikat messziről kerülik.

 • Tipp: mandulás, vagy pisztáciás étcsoki
VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A vízöntő általában művészalkat, más szögből látja a világot, persze ebből már gondolhatjuk is, hogy  a csokikból is a különlegeset keresi. Bármilyen szokatlan aromával kombinált csokinak örül, a mogyorós, mazsolás tuti befutó nála, de az extra ínyencségeket is szívesen kipróbálja.

 • Tipp: menthás csoki
HALAK (Február 20. – Március 20.)

A halak nagyon nehezen állapodik meg, legyen szó akár párkapcsolatról, akár édességről. Bár elég nehéz kiigazodni változékony személyiségén, a likőrös, vagy konyakos bonbonok egyaránt ámulatba ejtik.

 • Tipp: konyakmeggy

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, a bon bon mellé ajándékozz hasonló kozmetikumot!