Korszerű anti-ageing kezelés ráncfeltöltő kollagénnel, természetes kollagénnel, havasi gyopár növényi őssejtekkel és tűzvirág nektárral.

A kollagén fehérjeháló a fiatal és egészséges kinézetű bőr legfontosabb alkotóeleme. Az idősödés és az oxidatív tényezők roncsolják a kollagén háló szerkezetét, ennek hatására a bőr fokozatosan elveszíti a feszességét, kialakulnak a statikai és mimikai ráncok, egyenetlenné válik a bőrtónus. Collagen2 készítmények alapja a tengeri eredetű természetesen oldódó, két különböző molekulasúlyú kollagén (100 kDa és 300 kDa), a bőr mindhárom rétegének a hidratálása, ragyogása és feszességeérdekében.

Ajánlás


collagen cream _50ML

Javasolt egyszeri kezelésként 35 éves kortól, kúraszerűen mimikai vagy a korral járó ráncok ellen 40 év felett ajánlott, a megfáradt, fakó, petyhüdt bőr, vagy a felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőr ápolására.

Hatás

hosszan tartóan hidratálja a bőrt
visszaadja a bőr ragyogását és feszességét
a ráncok feltöltődnek, a bőr visszanyeri fiatalos külsejét
védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben

Collagen peel-off

Tripeptide-38: korszerű ráncfeltöltő oligopeptid, amely stimulálja a bőr mátrixának, valamint a hámréteg és az irha egybefonódásának 6 fő összetevőjét (I., III., IV. típusú kollagén, fibronektin, hyaluronsav és a laminin 5), amely belülről tölti fel a barázdákat és a finom ráncokat. („Retinol-szerű” hatás).

Hexapeptide-8: enyhíti az izmok mikroösszehúzódásait, amely mimikai ráncok fokozatos finomodásához vezet („Botox-szerű” hatás).

Kollagén és kondroitin ráncfeltöltők – speciális gömböcskék (mikroszférák), könnyen felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe. A ráncokban elnyelik a bőrben lévő természetes nedvességet, megduzzadnak és azonnal (egy órán belül) megnövekszik a térfogatuk és a tömörségük. Belülről töltik fel a ráncokat, kisimítva azokat.

Organikus szilícium: összetett szerves szilícium (kötőszövet természetes alkotóeleme) prolinnal (a kollagén természetes alkotóeleme). Fokozza a természetes kollagén és az elasztin rostok szintézisét, amely erőteljes anti-ageing és feszesítő hatást biztosít.

Kipróbálnád a kezelést? – Érdeklődj kozmetikusodnál!

Kozmetikus vagy szakember vagy? – Keresd a kezelést a www.kozmetikusplaza.hu oldalon!