CSATLAKOZZ A BIELENDA REFERENCIA KOZMETIKUSOK CSAPATÁBA!

Új rovatként indítjuk Referencia Kozmetikusaink bemutatkozóját. Első alkalommal Havas Nikit kértük fel, hogy friss Referencia Partnerként ossza meg velünk véleményét és bemutathassuk Nektek.

Niki alapvetően egészségügyi végzettséggel rendelkezik…

… így már 25 éve „szerelem-hobbiként” tekint a szakmájára. 2016-ban felnőttképzés keretében elvégezte a kozmetikát, a testkozmetikát, azóta pedig folyamatosan bővíti a szolgáltatásait, rendszeresen részt vesz szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken.

Miért választottad a Bielenda Professional márkát a szalonodba?


HAVAS NIKI

Hatalmas kínálattal rendelkezik, minden korosztály számára találok megfelelő terméket, ár-érték arányban tökéletes választás. Természet által ihletett kozmetikumokat gyártanak, maximálisan megbízhatóak, és nekem nagyon fontos a vendégeim elégedettsége és pozitív visszajelzése.

Miért tartod fontosnak, hogy Bielenda Professional Referencia partner legyél?

Profi csapat támogatását élvezhetem és Erika személyében egy végtelenül kedves, profi szakembert ismerhettem meg, aki hatalmas szakmai tudással rendelkezik és örömmel adja át tudását annak, aki erre szomjazik. Ákos a területi képviselőm személyében szintén egy nagyon rugalmas ember, aki segíti a munkámat, mert fontosnak tartom, hogy időben értesüljek az újdonságokról, és hogy ezt elsők között kommunikálhassam le a vendégeimmel. Nagyszerű, segítőkész csapat segíti a kozmetikusok munkáját.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Nekem és nagyon sok vendégemnek a ránctalanító, regeneráló Kolloid arany arckezelés a favorit, mert nagyon látványos hatással bír, de szeretik az újdonságokat is – Power of Nature (csiga nyálkás), Skin Breath (oxigenizáló), Essence of Asia (ragyogást visszaállító)–, amit örömmel próbálnak ki.

Úgy gondolom, nagyon fontos a prevenció, ha hosszú távon szeretné valaki megőrizni a bőre fiatalságát, szépségét, akkor nem elég időnként foglalkozni vele, és néha elszaladni a kozmetikushoz, hogy csodát tegyen. Sajnos nem vagyunk varázslók, nagyon fontos a kozmetikai kezelések mellett az otthonápolás.

Hogyan lehet a Te szalonod is Bielenda Referencia Szalon?

A részletekért keresd kolléganőnket, Molnár Dorottyát az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: dorottya.molnar@beautypartner.hutelefon: +36 30 634 20 11

Milyen előnyökkel jár Bielenda Referencia Szalonnak lenni?Itt olvashatsz róla bővebben!

Organique Naturals – Pour Homme – Frissítő arclemosó gél


Pour Homme arctisztító gél

A kíméletesen tisztító arclemosó gél felfrissíti a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit. A borsmenta fokozza az élénkítő hatást, kellemes hűsítő érzetet biztosít.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Figyelembe véve a férfiak borotválkozási szokásait és a férfi nemi hormonok okozta különbségeket, egyértelműen kimondhatjuk, hogy szükség van a speciális, férfiak bőréhez igazított bőrápolásra.

Hogyan építsük fel számukra a szalonkezelést?
Kérjük meg a vendéget, hogy lehetőleg a kozmetikai kezelést megelőzően borotválkozzon meg, ezzel megkönnyítve számunkra a munkát.A kezelés során törekedjünk az egyszerűségre, a kezelés időtartamát tekintve a rövidségre.A hangsúlyt helyezzük a bőr hidratálására, szükség esetén a nyugtatásra vagy a táplálásra és regenerálásra.Nyári időszakban fontos az UVA/UVB – lehetőleg fizikai – fényszűrővel ellátott ápoló krém használata.Tanítsuk meg az otthoni bőrápolás helyes lépéseit.

Írta: Weber Erika, vezető tréner és szakoktató