Azok a brazil sminkek…

A futball VB karneváli helyszíne a teljes divatvilágot elvarázsolta idén,- ahogy az ilyenkor lenni szokott! Parfüm márkák terveztek új, brazilos-egzotikus illatokat, táskák születtek színes virágosan, cipősarkak lettek szambásabbak és persze a sminkek sem maradtak visszafogott, matt színűek. Sokkal inkább a csillogás jellemzi őket, a nyári éjjelek tündöklése, a napsütötte bőr ragyogása, meleg árnyalatai.

Nézzük csak a brazilos hangulatú sminkek jellemzőit szépen sorban:

  • Szemhangsúlyos smink esetén a szemhéjak szokatlan színekben pompáznak, természetesen natúr ajkakkal kiegészítve: lehetnek fűzöldek, napsárgák, korall- vagy pinkes-narancsos árnyalatúak!
  • Szájhangsúlyos smink esetén csak szempillaspirál keretezi a szemeket, az viszont elég nagy mennyiségben kerül a pillákra, míg az ajkakat szinte biztosan bordó, sötétlila vagy égővörös rúzs fedi, lehetőleg fémes csillogással kiegészülve!
  • Az alapozáskor sem szabad megfeledkezni a selyemfényről,! Jobb, ha egyből olyan alapozót, BB vagy CC krémet választasz, amiben van egy kis gyöngyház árnyalat, hogy élethűen tükrözd az egzotikusan fénylő, egészséges bőrt!
  • Bronzosító nélkül sehova! Jennifer Lopez, Salma Hayek, Shakira, Nelly Furtado…és sorolhatnánk azokat a latin vagy latinos szépségeket, akiket nem igazán láthatunk bronzosító nélkül és milyen jól is teszik! A bronzosító nem csak szebb fénybe és napbarnította színbe öltözteti az arcodat, de remekül kontúrozhatsz is vele!
  • Körmök! A rövid, kerekre reszelt karmok lehetőleg nude színűek, némi fémes beütéssel, alkalomra pedig válassz a rúzzsal harmonizáló árnyalatot, persze legalább egy ujjadról ne hagyd le a csillámokat, a köveket vagy a gyémántport, tudod…karneváli hagulat!

Élvezd a nyarat, élvezd a nyár sminkjeit, idén igazán lesz alkalmad tündökölni, légy a végzet asszonya a karnevál színeiben!

Ha kellemes, természetes hatásúra sminkelnéd az arcod, válassz egy selyemfényű alapozót: