A svájci alma csodás hatása

Ugyan a nyári napsugarak már háttérbe vonultak és átvették helyüket a lehulló falevelek, azért az ősznek is megvannak a maga szépségei. Ilyen például a szüret. Szeptember közepe, vége az egyik legkedveltebb téli gyümölcsünk, az alma betakarításának ideje. Rengeteg típusa ismert, azonban létezik egy különleges almafajta, amely társaitól eltérően, nem csak egészséges, de a bőr számára is értékes hatóanyagot tartalmaz, ez pedig a 18. századtól ismert svájci alma.

Növényi őssejt kutatás

A növényi őssejtekkel foglalkozó kutatásokat a svájci alma (Malus Domestica) indította el, amikoris felfedezték, hogy ez az almafajta nagyon sokáig eltartható fonnyadás nélkül, hiszen rendkívül gazdag a hosszú élettartamú növényi sejtekben.

A fiatalság forrása

Kutatások bebizonyították, hogy a gyümölcs olyan növényi őssejteket tartalmaz, amelyek megóvják a bőr őssejtjeit az oxidációtól, az UV-sugárzástól és a környezet káros hatásaitól, tehát növelik a sejtek élettartamát, gátolva ezzel az öregedés folyamatát.

Az alma őssejtjeibő kinyert, hatóanyag az úgynevezett PhytocellTec TM Malus Domestica, melynek hatása igazolt.

  • Növeli a bőrsejtek élettartamát
  • Serkenti az emberi őssejtek termelődését
  • Harcol a kronologikus öregedés ellen

A növényi őssejtek erejét a kozmetikai ipar hamar felfedezte magának, így nem csoda, hogy az idei év slágere lett a szépségápolás piacán.

Alma őssejtet tartalmazó kedvenceink:

3. CELLULAR EYE CONTOUR SZEMKÖRNYÉKI KRÉM    4. CELLULAR LIPOSZÓMÁS BIO-DROPS SZÉRUM

Növényi őssejtek a kozmetikákban:

YELLOW ROSE CELLULAR ARCKEZELÉS