Hogyan legyél szexi a hétköznapokban?

Viselj pirosat

Igen, ennyire egyszerű. Egy kis piros mindig beindítja a férfiak fantáziáját. Egy felmérés során kiderült, hogy 56%-al nagyobb eséllyel szólítanak le egy piros ruhát viselő nőt, szemben bármely más színt viselőkkel. Tudományosan bebizonyították azt is, hogy a színek hatással vannak viselkedésünkre. A piros szín vonzóbbá, magabiztosabbá tesz. Kapj fel egy kis piros ruhát és hagyd, hogy ösztöneid uralkodjanak.

…kivéve az ajkaidon

Egy tanulmány szerint a férfiak a halvány rózsaszín, vagy semleges árnyalatú rúzsokat tartják a legvonzóbbnak. Mindig az ajkaid saját árnyalata legyen az útmutató, próbáld néhány árnyalattal sötétebb színre festeni, de kerüld a kirívó színeket.

Mosolyogj

Egy gyönyörű mosollyal bárkit levehetsz a lábáról! Szintén kutatás igazolja, hogy a mosolyod határozza meg mennyire tűnsz csinosnak egy férfi szemében. Azok a nők, akik mosolyognak, barátságosabbnak és megközelíthetőbbnek tűnnek, jobban felkeltik az érdeklődést.

Adj extra fényt a hajadnak

A lágy, csillogó, dús hajkorona a nőiesség egyik szimbóluma. Adj plusz csillogást a hajadnak hajfény spray segítségével. Persze a hajfény is csak egészséges tincseken mutat jól, ezért ügyelj a megfelelő ápolására.

Válaszd a tökéletes parfümöt

„És az illat közvetlenül a szívbe hatol, és ott határozottan dönt vonzalomról és megvetésről, undorról és kedvességről, szerelemről és gyűlöletről.” /Patrick Süskind: Parfüm/

A mondat, amely tökéletesen meghatározza, mit is jelent az illat az emberi kapcsolatokban. A férfiak a friss, könnyed illatokat kedvelik leginkább és ódzkodnak a tömény, émelygős parfümöktől. A legnépszerűbbnek a pézsma, vanília, orchidea, citrus és fahéj aromák bizonyultak. Nézd meg a parfümök összetevőit és válaszd a megfelelőt!

Játssz a fényekkel

Köztudott, hogy gyertyafényben igazán elragadóak vagyunk, ez az oka annak is, hogy a legtöbb Instagram szűrő ködös fénybe borít minket, előnyös oldalunkat kihangsúlyozva. Hangsúlyozd ki azokat a testrészeket, ahol a fény természetesen is fokozódik, pl. a váll, vagy a dekoltázs. Ehhez nem kell más, mint egy kis arany fényű testápoló.

Mimikálj

Hunyorítás, pillázás, fejtekergetés…Talán furcsán hangzik, de ezek a mozdulatok még vonzóbbá tesznek téged az ellenkező nem szemében. Brit kutatók szerint a vonzerőt nem csak a külső határozza meg, legalább olyan fontos az arcmimika, vagy a hanglejtés. Ezek a lépések jelzik, mennyire vagy extrovertált és ezzel együtt szexi.